nieuw in Zwolle

DISQ: train jezelf fit en gezond in 35 minuten

Vanaf €35 per maand

DISQ is een nieuwe en revolutionaire trainingsmethode. Met het kleine apparaatje, dat om je middel en enkels wordt gedragen, is het mogelijk om op elke plek intensief te trainen. Sam Sport biedt als eerste en momenteel enige sportstudio in Zwolle de DISQ workouts aan. In groepsverband wordt er ruim een half uur getraind. Regelmatig worden er nieuwe oefeningen gepresenteerd.

Cardio- en krachttraining

De DISQ bestaat uit drie losse onderdelen: een heupgordel met twee trommeltjes waarin het elastiek zich bevindt, en twee enkelbraces. Het principe van de workout is ketenbelasting, ofwel functionele krachttraining. De DISQ maakt alle natuurlijke bewegingen die sporters maken, namelijk zwaarder. Alle spieren die deel uitmaken van een bepaalde bewegingscyclus, komen aan bod.

Trainen op eigen niveau

De weerstand die de kabels leveren, is in te stellen. De kabels zijn via de heupen verbonden aan de enkels en handen. Deelnemers met uiteenlopende trainingsvoorkeuren kunnen een cardio- of krachtprogramma op maat afwerken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Oefeningen  zijn mogelijk voor armen, schouders, rug, buik, boven- en onderbenen.

Voordelen van trainen met DISQ:

 • Conditie opbouwen; trainingen zijn kort en intensief. Door in korte tijd veel verschillende oefeningen uit te voeren, verbeter je je conditie.
 • Meer kracht krijgen; Dit doe je doordat je traint met je eigen lichaamsgewicht en de weerstand van het apparaat. De weerstand kun je zelf aanpassen en de intensiteit van de training ook. Iedereen kan dus op zijn eigen niveau trainen.
 • Verbranden van vet en calorieën; trainingen duren 35 minuten, waar je op hoge intensiteit en met een weerstand aan het trainen bent. Een goede cardiotraining dus.

DISQ PAKKETTEN

BASIS

Train 1x per week
€35 per maand
 • Lessen à 35 min.
 • Elke maand nieuwe oefeningen
 • Max. 9 deelnemers
 • DISQ gebruik gratis
 • Of train met eigen DISQ (€149 aanschaf via Sam Sport)

  Aanmelden DISQ Trainingen  Sam Sport geeft DISQ trainingen op:*
  - Maandag: 18.20u
  - Dinsdag: 19.00u
  - Donderdag: 19.00u

  *Per training is er plek tot max. 8 deelnemers.

  Kennismaken met Sam Sport

  Meer weten over Sam Sport en DISQ? Neem gerust contact op. We vertellen je er graag meer over.

  Adres: Dokter van Deenweg 108, 8025BK Zwolle

  Telefoon: 06-14 50 32 99

  Email: sam@samsport.nl