huur_een_personal_trainer_met_vrienden

Huur een personal trainer met je vrienden

Een personal trainer huren met familie, vrienden of collega’s. Erg gezellig, maar vooral ook goed voor de motivatie. Het gebeurt op steeds meer plekken en heel duur hoeft het niet eens te zijn. In Zwolle kunnen vriendengroepen hiervoor terecht bij Sam Sport. In een eigen professionele sportstudio kunnen groepen vrienden, familie en collega’s maatwerk trainingen krijgen, zelfs met eigen muziek.

Goede sfeer en motivatie

Vrienden, familie of collega’s bij elkaar geeft meteen een leuke sfeer en motiveert enorm. “Vorige week heb ik met een groepje 40+ vrienden op André Hazes onze workouts gedaan. Bloed, zweet en tranen”, lacht personal trainer Sam Holsheimer. “En het is echt niet alleen maar lachen, er wordt flink getraind. Onder vrienden is er altijd wel een gezond competitie-element. Niemand wil voor elkaar onderdoen. Sporten is niet voor iedereen een hobby. Voor die mensen is deze manier van trainen echt een uitkomst. Samen met vrienden houden zij het veel langer vol omdat het gewoon erg gezellig is. Daarnaast is ook het leuk om je vrienden eens op een andere plek te zien dan in je huiskamer, kantoor of de kroeg.”

Personal training is nooit saai

Een veelgehoorde reden om te kiezen voor een personal trainer is dat men een sportschool vaak saai vindt. “Er wordt weinig gelachen en je kunt nooit lekker samen trainen omdat er bijvoorbeeld toestellen bezet zijn”, weet Jacques (44). “Daarnaast voel ik me niet altijd thuis tussen de echte sportschooltypes. Een paar maanden geleden ontdekten we Sam Sport. Zij heeft een ruime en besloten sportstudio die we met ons zessen een uur per week huren, inclusief de personal trainer. En ik kan je garanderen: die trainingen zijn nooit saai. Er wordt natuurlijk veel gelachen, maar na afloop is iedereen bekaf en is er hard getraind. Bij sommigen zie je het buikje al slinken.”

Maatwerk personal training

Groepstrainingen bij sportscholen zijn vaak standaard trainingen. Concepten als Les Mills of Crossfit kennen een gestandaardiseerde manier van trainen. Voor sommigen is dat een prima manier van bewegen en fit blijven, voor anderen werkt het niet. Omdat er bijvoorbeeld blessures opspelen, het tempo te hoog of te laag is, of omdat je de muziek, sfeer en oefeningen niet aanspreekt. Met een groep familie, vrienden en collega’s kun je maatwerktrainingen krijgen, eventueel met jullie eigen favoriete muziek. Vrienden die een bepaalde oefening niet aankunnen of anders moeten uitvoeren, krijgen daarin persoonlijke begeleiding. Zo haalt elke deelnemer het maximale uit de trainingen.

Tarief Personal Trainer voor vrienden in Zwolle

Maatwerk personal training voor jou, je vrienden, familie of collega’s kan al vanaf 3 deelnemers. het maximum aantal deelnemers is 9, dit is afhankelijk van het soort training dat gegeven wordt.

Voor een uur zaal + personal trainer betaal je € 50, daarnaast betaalt elke deelnemer €10.

Meer informatie over de mogelijkheden, tijden, locatie of trainingsconcepten?

Bel 06 – 14 50 32 99 of stuur een mailtje naar sam@samsport.nl, dan kijken we samen hoe we voor jou en je vrienden het beste trainingsprogramma kunnen neerzetten.